31 Ağustos 2012 Cuma

23. Züchex yepyeni fırsatlarla dolu


Yenilenmenin heyecanını Züchex’te yaşayın
Züccaciye sektörünün dış dünyaya açılan kapısı haline gelen Züchex Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 05-09 Eylül 2012’de yenilenerek ve daha da büyüyerek kapılarını açacak.
Her yıl yurtdışından önemli sayıda ziyaretçiyi ağırlayan ve Türk ekonomisine büyük katkılar sağlayan Züchex Fuarı, 12 hall’de konumlandırılarak daha da büyüdü. 11 ve 12. hall’leri de katılımcılarına açarak sektörün buluştuğu ve bir araya geldiği bir fuara dönüştü.
Züchex Fuarı, kategorilere ayrılan ve herkesin aradığı firmayı ve ürün grubunu rahatlıkla bulabildiği yeni hall’lerinin yanında yenilenen konseptiyle de ziyaretçilerinin karşısına çıkacak. 05-09 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 23. Züchex yerli ve yabancı katılımcılarının firma temsilcilerinin ticari ilişkilerini geliştirme açısından elverişli bir ortam sunacak ve 98 bin metrekare alanda züccaciye ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, ihracatçı, ithalatçı ve distribütörler, zincir mağazalar, toptancılar ve perakendecileri bir araya getirecek.
Sektörün ünlü markalarını bir araya getiren ve zirvedekilerin buluştuğu adres olan Avrupa’nın 3. dünyanın 4. büyük fuarı Züchex sektöre yön vermeye devam ederken, yerli ve yabancı on binlerce ziyaretçisi ve 400’ün üzerinde katılımcısı ile İdeal Home Fuarı 7. yılında 7. baharını yaşadı. Züchex Fuarı, İdeal Home’un katılımcılara sunduğu fırsatların çok daha fazlasını sunacak ve 600’ün üzerinde katılımcısı ile ihracat ve ithalat potansiyeli artan katılımcılarının talep ve beklentilerinin karşılandığı bir arena olacak.


Yenilenmenin heyecanını yaşatacak Züchex Fuarı, katılımcılarına yurtiçinde ve uluslararası platformda yeni iş imkanlarına katkı sağlayarak ev düzenlemesini hem iç pazarda hem dış pazarda takip edebilmelerinin yolunu açacak, birçok firmanın bayilik ağlarının gelişmesini, yurtiçi ve yurtdışına açılımlar yapmasını ve pazar paylarının artmasını sağlayacak.
98 bin metrekare alanda konumlanacak Züchex Fuarı onbinlerce ziyaretçiyi ağırlayacak. Ziyaretçiler, çok sayıda ürünü ve firmaların fuara özel hazırladığı koleksiyonları ilk kez görme şansını bir arada bulabilecekken firmaların sunduğu özel olanaklardan yararlanarak karlı anlaşmalara imza atacaklar.
İthalatın yanı sıra Türkiye’de ihracatın gelişmesine ön ayak olan Züchex Fuarı ihracatın artması ve ihraç ürünlerinin çeşitlendirilmesi maksadıyla çeşitli araştırmalarda bulunan Ekonomi Bakanlığı’ndan da destek gelecek. Türk ekonomisine 2 milyar dolarlık katkı sağlayan fuara Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) desteği ve İhracatçılar Birlikleri (İMMİB) ile toplam 22 ülkeden kurum ve kuruluş temsilcileriyle, firma yetkililerinden oluşan Alım Heyetleri ve Ticari Ataşelikler kanalı ile satınalmacılar iştirak edecek.
Geçen yıl 32 bin kişinin ziyaret ettiği fuara bu yıl Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Şili, Rusya Federasyonu, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan’dan gelecek olan alım heyetleri iştirak edecektir. Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından organize edilen Alım Heyeti Programı kapsamında çeşitli iş anlaşmaları yapılacak, alımlar gerçekleştirilecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder