8 Ağustos 2012 Çarşamba

Çatal Bıçak Takımı: Online Jumbo, Karaca, Hisar, Emsan Fiyatları


Kuşkusuz ki her evin ve her genç kızın itina ile hazırlanmış çeyizinin, olmazsa olmazı bir şey varsa, o da; çatal bıçak takımıdır. Hem yemek takımlarımıza hem de zevkimize uyum sağlayacak bir örneğini bulmak içinse; dükkan dükkan, mağaza mağaza gezmekten hiç gocunmayız. Eskileri anımsatan Bond çantalı olanları ya da günümüzün şık ahşap çekmeceli, oymalı sandıklarında beğenimize sunulanları olsun; hepsi de evimizin en özel parçalarını oluştururlar. Bazen klasik, bazense daha modern ve farklı çizgilere sahip olan, en çok beğendiğimiz ürün için internet adreslerinin bile altını üstüne getirebiliriz kuşkusuz. Neyse ki Jumbo’ dan Karaca’ ya, Hisar’ dan Emsan’ a, Schafer’ dan Korkmaz’ a kadar, popüler tüm markaların ürünleri elimizin altında.

Markalar ve Popüler Modelleri

Markalar ve Popüler ModelleriGerek düzine olarak, gerek 24 parça, gerek 36 ya da 91 parça olarak bulunabilecek bu takımların, en göz alıcılarından birkaçını üreten ve ülkemizin çokca tercih edilen markalarından birisi, hemen herkesin ismine aşina olduğu; Karaca’ dır. Birbirinden şık ürünlerini, kendi ticari ünvanıyla sahip olduğu internet adresinden taksit yaptırarak ya da peşin ödemelerinize özel, ekstra indirimlerle sipariş verebilirsiniz. En çok tercih edilen modellerinin arasındaysa; deri sandıklı, 91 parça ve 12 kişilik Nil, Milano, yine ahşap sandık hediyeli Sand Lily, Slim ve Flora, şık dizaynlarının yanı sıra çok uygun olan fiyatlarıyla da dikkat çekiyorlar. Diğerlerine oranla bir miktar daha pahalı olan, incecik bir zerafete sahip Oasis ve farklı, dalgalı dizaynı ile Hitit de oldukça popüler ürünlerinden. Ülkemizde bu sektörün öncülerinden olan bir diğer marka ise, hiç kuşkusuz ki Hisar’ dır. 89 parçalı ve 12 kişilik takımlarını; çekmeceli, çantalı ve sandıklı olarak sunan bu firmanın da oldukça fazla popüler ürün grubu var. Uygun fiyatlılardan; oldukça kaliteli ve farklı, haliyle biraz daha pahalı olan modellere kadar, size sunulan onlarca üründen birini seçme şansına sahipsiniz. Parlak serilerden; Milenyum, Florida, Miami ve Rio, saten serilerden ise; Milano, Mercury ve Mumba, Hisar’ın en çok tercih edilen modellerinden sadece birkaçı. Jumbo’ nun kendine özgün tarzıyla şekillendirdiği birbirinden şık koleksiyonları ise; 36 parça yemek, 48 parça pasta ve 5 parça da servis takımlarından oluşmakta. Yine kendi internet sitesinden ürünlerini satışa çıkaran Emsan da farklı fiyat seçenekleri ve 91 parçadan oluşan sandıklı serileriyle dikkat çekiyor. Twist, Meridyen ve Sahra serileri uygun fiyatlarıyla ilgi toplarken, Frezya ile Mozaik de şık tasarımlarıyla göz dolduruyorlar.

Çatal Bıçak Takımlarında İndirimli Fiyatlar ile Online Alışveriş

Çatal Bıçak Takımlarında İndirimli Fiyatlar ile Online AlışverişKendimiz ve kişisel kullanımımız için yaptığımız alışverişler kadar, evimiz için yaptığımız alışverişlerde de; online fırsatlardan yararlanmak, kampanyalardan haberdar olmak ve indirimli fiyatlardan ürünlere sahip olmak hakkımız. Zaten bunun için, bizlere oldukça geniş bir yelpazede seçenekler sunan onlarca alışveriş sitesi var. En iyi fiyatları ve kampanyaları hem Karaca ve Emsan gibi markaların sahip oldukları kendi sitelerinden takip edebilir, hem de; Evimisteri, Evmanya, Mutfak Sepeti gibi adreslerden, uyguladıkları ekstra indirimler ve taksit avantajlarıyla satın alabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder